Uutisia seurakunnasta

Kiukaisten kirkon suntion viransijaisuus

27.5.2019 15.20

Euran seurakunta hakee Kiukaisten kirkkoon suntion viransijaista

Euran seurakunta hakee Kiukaisten kirkkoon suntion viransijaista. Suntio toimii myös Panelian kirkon suntiona. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan, ja se loppuu 20.2.2020. Sijaisuus mahdollisesti jatkuu toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena 21.2.2020 lähtien. Suntion tehtäviin kuuluvat kirkkorakennuksen puhtaanapidosta ja kunnosta huolehtiminen, kirkossa pidettävistä jumalanpalveluksista ja muista tilaisuuksista sekä niiden etukäteis- ja jälkitehtävistä huolehtiminen, hautausmaatyö ja muiden suntioiden sijaisena toimiminen. Euran seurakunnassa on neljä kirkkoa, viisi seurakuntataloa, kaksi pappilaa ja yksi kesäkoti. Työaika on 38 t 45 min/vko.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävien edellyttämä koulutus tai muuten käytännön työssä hankittu riittävä kokemus.

Viran palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukaan, peruspalkka 1911,09 €/kk, lisäksi vuosisidonnaista palkanosaa voidaan maksaa enintään 15 % peruspalkasta. Virassa on 2 kk:n koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävissä oleva todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään 26.6.2019 klo 14 mennessä Euran seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitteeseen: Sorkkistentie 3, 27510 Eura. Kuoreen merkintä ”suntio”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Tiedustelut: kirkkoherra Jukka Kemppainen puh. 044 777 1510 tai talouspäällikkö Outi Töykkälä puh. 044 777 1506.