vauva

Vauvakerho

VAUVAKERHO

Seurakunnan vauvakerho on tarkoitettu kaikille alle 1½ vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Toiminnan sisältöön kuuluvat vauvalorut ja – laulut, leikki sekä mukavaa jutustelua ja yhdessä tekemistä. Tärkeintä ryhmässä on kuitenkin vauvojen ja vanhempien vapaa yhdessäolo. Vauvaryhmä on maksuton. Ryhmässä on kahvitarjoilu.

Vauvaryhmä koontuu Euran seurakuntakeskuksessa joka toinen perjantai (parittomat viikot) klo 10–11.30.

Syksyn ensimmäinen vauvakerho pe 1.10. klo 10, tervetuloa!

VAUVAKAHVILA

Vauvakahvila on kaikille vauvaperheille (myös sisarukset ovat tervetulleita) tarkoitettu yhteinen kohtaamispaikka.  Vauvakahvila toimii joka toinen perjantai (parilliset viikot) klo 10-11.30 välisenä aikana Euran seurakuntakeskuksessa. Tule tapamaan toisia vauvaperheitä mukavan jutustelun ja kahvi/tee kupposen äärellä. Vauvakahvilassa ei ohjattua toimintaa.

Syksyn ensimmäinen vauvakahvila pe 8.10. klo 10, tervetuloa!

Vauvakerhossa vauvoja lattialla puuhailemassa
Vauvakerhossa