auringonnousu

Muualla rippikoulun käyvät

Rippikoulun voi käydä muuallakin kuin omassa seurakunnassa. Rippikoulun vaatimuksiin kuitenkin kuuluu, että se toteutetaan yhdessä jonkin seurakunnan kanssa ja nuori tutustuu sen toimintaan. Käytännöt on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin oman rippikoulun järjestäjältä.

Nuoret, jotka käyvät muualla rippikoulun, saavat seurakunnalta rippiraamatun.

Eri seurakuntien ja järjestöjen käytänteissä on paljonkin eroja. Toiset vaativat enemmän tutustumiskäyntejä kuin toiset. Osa tarjoaa oman kortin, johon kerätä seurakuntaan tutustumiskäyntejä ja osa pyytää käyttämään Euran seurakunnan korttia. Varmistakaa oman leirinne järjestäjiltä, mikä on rippikoulunne käytäntö.

HUOM! Ilmoittauduthan silti rippikoulusta vastaavalle: Riikka Hietanen 044 777 1513/ riikka.hietanen@evl.fi

Riparistartti: Kutsumme kaikki tulevana vuonna rippikoulun käyvät nuoret ja heidän huoltajansa riparistarttiin Euran kirkkoon torstaina 3.10.2018 klo 18. Siellä saat kotiseurakunnan lahjoittaman Raamatun ja tutustumiskortin. Laitathan päivämäärän jo nyt kalenteriin!

Mikäli rippikouluun liittyen herää kysymyksiä, yhteyttä voi ottaa rippikouluista vastaavaan teologiin: riikka.hietanen@evl.fi