Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, parisuhdepulmat, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät ja muut seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös palveleva puhelin ja palveleva netti auttavat sinua.

Seurakunnan palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien käytettävissä ajanvarauksella.

Apua elämän kriisitilanteisiin tarjoavat myös kirkon perheasiainneuvottelukeskus Raumalla, Kriisikeskus Ankkurpaikk' (vastaanotot Raumalla ja Eurassa) sekä Euran kunnan terveyskeskuksen psykiatriset sairaanhoitajat.

Apua ja tukea parisuhteeseen ja perhe-elämään

Puhuminen auttaa. Rauman seurakunnan perheneuvojat ovat sinua ja perhettäsi varten - olipa perheesi sitten yksi- tai monijäseninen. Perheasiain neuvottelukeskuksesta voit varata keskusteluajan itsellesi tai itsellesi ja kumppanillesi. Voit myös hyödyntää kirkon ja Vauva-lehden yhteistyössä syntynyttä parisuhdeneuvolaa verkossa.

Seurakunnan eroryhmässä saat vertaistukea ja ammatillista ohjausta arjen jaksamiseen eron jälkeen.

Diakoniatoimisto

POIKKEUSTILANTEEN AIKANA EI VASTAANOTTOA, VAIN PUHELIN- JA SÄHKÖPOSTIYHTEYDENPITOA.

RISKIRYHMILLE APTEEKKI- JA KAUPPAKASSIPALVELUA KOTIOVELLE.

Diakoniatoimisto on muuttanut toistaiseksi Kiukaisten seurakuntakodille, osoitteeseen Kiukaisten kirkkotie 2, käynti rakennuksen etupihan nurkasta. Euran seurakuntakeskus on peruskorjausremontissa ainakin elokuuhun 2020.

Diakoniatyöntekijä päivystää Kiukaisissa tiistaisin kello 10-12. Voit tulla käymään kaivatessasi keskusteluapua elämäntilanteessasi tai apua taloudellisissa asioissa. Tapaamisen voit sopia myös johonkin muuhun aikaan ja paikkaan soittamalla suoraan diakoniatyöntekijälle.

Ota yhteyttä:

Diakoni Merja Kekäläinen

sähköposti: merja.kekalainen@evl.fi

Diakonissa Mari Vuorinen

sähköposti: mari.vuorinen@evl.fi

Diakonissa Marita Pihlajamäki

puh. 044 7771532

sähköposti: marita.pihlajamaki@evl.fi

EU-elintarvikkeita vähävaraisille

Diakoniatyön vastaanotolla EI TOISTAISEKSI JAETA EU-RUOKAA, KOSKA OLEMME VÄESTÖTILOISSA KIUKAISTEN SRK-KODILLA EURAN SEURAKUNTAKESKUKSEN REMONTIN AJAN. Harkinnanvaraisesti voi saada avustuksena osto-osoituksen ruokakauppaan.

Euran Helluntaiseurakunta jakaa kauppojen ja koulujen ylijäämäruokaa maanantaisin kello 18.00 alkaen osoitteessa Käräjämäentie 12, Eura. Jonotusnumeroita jaetaan ovella etukäteen. Osa tuotteista on pakastettuja.