Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, parisuhdepulmat, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät ja muut seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös palveleva puhelin ja palveleva netti auttavat sinua.

Seurakunnan palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien käytettävissä ajanvarauksella.

Apua elämän kriisitilanteisiin tarjoavat myös kirkon perheasiainneuvottelukeskus Raumalla, Kriisikeskus Ankkurpaikk' (vastaanotot Raumalla ja Eurassa) sekä Euran kunnan terveyskeskuksen psykiatriset sairaanhoitajat.

Diakoniatoimisto

Diakoniatoimisto on muuttanut toistaiseksi Kiukaisten seurakuntakodille, osoitteeseen Kiukaisten kirkkotie 2, käynti rakennuksen etupihan nurkasta. Euran seurakuntakeskus on peruskorjausremontissa ainakin elokuuhun 2020.

Diakoniatyöntekijä päivystää Kiukaisissa tiistaisin kello 10-12. Voit tulla käymään kaivatessasi keskusteluapua elämäntilanteessasi tai apua taloudellisissa asioissa.
Tapaamisen voit sopia myös johonkin muuhun aikaan ja paikkaan soittamalla suoraan diakoniatyöntekijälle.

Ota yhteyttä:

Diakoni Merja Kekäläinen

sähköposti: merja.kekalainen@evl.fi

Diakonissa Mari Vuorinen

sähköposti: mari.vuorinen@evl.fi

EU-elintarvikkeita vähävaraisille

Diakoniatyön vastaanotolta tiistaisin kello 10-12 voi saada pienen ruoka-avustuksen, joka sisältää EU-elintarvikkeita akuuttiin hätätilanteeseen. Kassissa on sika-nauta-lihasäilykepurkki, täysjyvämakaronia ja hernekeittoa sekä mahdollisesti diakonian pakastimesta jotain pientä. EU-tuotteita jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Kaikissa EU-elintarvikkeissa on käyttöaikaa vielä hyvin jäljellä.

Euran Helluntaiseurakunta jakaa kauppojen ja koulujen ylijäämäruokaa maanantaisin kello 18.00 alkaen osoitteessa Käräjämäentie 12, Eura. Jonotusnumeroita jaetaan ovella etukäteen. Osa tuotteista on pakastettuja.