Kauttuan seurakuntakoti

Mikolanmäentie 7 , 27500 Kauttua

Kauttuan seurakuntakoti

Kauttuan seurakuntakoti valmistui vuonna 1967 arkkitehti Olli Kestilän suunnittelemana. Se rakennettiin A. Ahlström Oy:n lahjoittamalle tontille. Seurakuntakoti on osittain yksi- ja osittain kaksikerroksinen. Rakennus on betonista ja tiilestä tehty ja rapattu.

Seurakuntakoti on seurakunnan lasten, varhaisnuorten ja nuorten keskeinen kokoontumispaikka. Kirkkosalissa voidaan järjestää kirkollisia toimituksia. Tiedustelut ja varaukset kirkkoherranvirastosta.

Lasten arkipyhis

Arkipyhiksessä musisoidaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään raamatunkertomusten äärellä yhdessä seurakunnan lastenohjaajien kanssa. Arkipyhikseen on tervetulleita 3-7-vuotiaat lapset.