Vastaanotto- ja kotikäyntityö

Vastaanotto- ja kotikäyntityö on tarkoitettu vaikeissa elämäntilanteissa kamppailevien ihmisten auttamiseksi. Jos sinua on kohdannut suru, työttömyys, taloudelliset vaikeudet, sairaus, yksinäisyys tai muu kriisi ja kaipaat kuuntelijaa, keskustelijaa, taloudellista tai sielunhoidollista apua, ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään. Voimme tavata toimistolla tai kotonasi.

Diakoniatyöntekijän tapaamiset ja kotikäynnit tapahtuvat pääosin ajanvarauksella puh.

044 777 1535 Merja Kekäläinen, kotikäyntialue Hinnerjoki- Honkilahti

044 7771532 Marita Pihlajamäki, kotikäyntialue Eura- Länsi-Eura

044 777 1531 Mari Vuorinen, kotikäyntialue Kiukainen- Panelia

Avoin vastaanotto ilman ajanvarausta lähinnä taloudellisia asioita varten on tiistaisin kello 10-12 Kiukaisten seurakuntakodilla.  Avustustoiminnasta vastaa pääosin diakoni Merja Kekäläinen.

lasiristi

Lämmin tervehdys!

Yhteensä kymmenen viikon diakoniatyön harjoitteluni Euran seurakunnassa on tullut nyt päätökseen. Ja kesällä koittava valmistuminen sairaanhoitajadiakonissaksi alkaa jo häämöttämään. Tämä kymmenen viikon pituinen matka on antanut minulle paljon niin ammatillisen osaamisen, kuin oman hengellisen elämänikin kannalta. Haluaisin nyt kiittää jokaista tämän harjoittelun mahdollistajaa sekä seurakuntalaisia, jotka niin lämpimästi minut vastaanottivat Euran seurakuntaan.

Korona-viruksen aiheuttamasta huolesta ja ahdingosta huolimatta, kevät ja muuttolinnut saapuvat. Yrittäkäämme nauttia näistä luojan antamista lahjoista.

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6) Aurinkoisia kevätpäiviä ja Jumalan siunausta jokaiseen päivääsi.

Terveisin, diakonissa opiskelija Katri Saarinen