tyttö ja poika kerhossa

Päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatustoimintaa 3-6-vuotiaiden parissa.

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Kristillisen kasvatuksen lisäksi päiväkerho tarjoaa lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti tukevaa toimintaa sekä kehittää ja tukee lapsen sosiaalisia taitoja. Päiväkerhossa lapselle luodaan turvallinen kasvu- ja toimintaympäristö, jossa hän voi kokea onnistumisen iloa ja elämyksiä monipuolisen toiminnan kautta

Kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä, mutta vapaita paikkoja voi kysellä kesken lukukauden. Kerhosta peritään lukukausimaksu.

SYKSYN 2019 PÄIVÄKERHOT

Syksyn 2019 päiväkerhopaikoista on lähetetty tieto sähköpostitse kesäkuussa. Lisätietoja ja vapaita paikkoja voi kysellä, 0447771571/Riikka.