ILMOITTAUDU MUKAAN SEURAKUNNAN PÄIVÄKERHOON!

Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatustoimintaa 3-6-vuotiaiden parissa. Syksyllä 2019 alkaviin päiväkerhoryhmiin voi ilmoittautua 3 vuotta joulukuun loppuun mennessä täyttävät sekä vanhemmat alle kouluikäiset lapset.  Päiväkerhotoimintaa järjestetään eri puolilla seurakuntaa ja ryhmät kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerhoryhmän toiminta alkaa kun ryhmässä on vähintään 7 ilmoittautunutta lasta. Kerhoissa on lukukausimaksu 35e ja sisaruksilta 20e. Ryhmät ja kerhopaikat näkyvät ilmoittautumislinkistä.

ILMOITTAUTUMINEN:

Päiväkerholaisten ilmoittautuminen on ajalla 11.4–23.4.2019 sähköisesti Euran seurakunnan kotisivujen kautta.Tieto lapsen päiväkerhoryhmästä, paikasta ja ajasta lähetetään perheille sähköisenä. Lisätiedot: Riikka Rantanen /0447771571