Raamattupiirit

Raamattupiirissä tutustutaan Raamattuun yhdessä toisten kanssa. Piirissä voidaan keskustella siitä, millaisia ajatuksia tai kysymyksiä tekstin äärellä syntyy. Kirjallisuuden avulla syvennetään ymmärrystä tekstien taustoista ja yhteisen pohdinnan kautta löydetään yhtymäkohtia kuullun Sanan ja oman elämän välillä. Piireissä myös lauletaan, rukoillaan ja keskustellaan monenlaisista elämän kysymyksistä.

Euran raamattupiiri

Euran raamattupiiri kokoontuu säännöllisesti keväällä ja syksyllä. Ryhmässä tutkaillaan Raamatun tekstejä yhdessä keskustellen ja kysymyksiä esittäen.

Raamattupiiri kokoontuu ystävänkamarissa Euran seurakuntakeskuksessa noin joka toinen keskiviikko kello 18.

Miesten pysäkki

Kiukaisten alueella toimii miesten pysäkki, jonka kokoontumiset saattavat tosin joskus viedä myös seurakunnan rajojen ulkopuolelle. Pysäkille voi tulla tutustumaan Raamattuun yhdessä muiden kanssa, yhdessä tutkaillen ja ihmetellen.

Miesten pysäkki kokoontuu noin joka toinen viikko, ryhmää vetää Hannu Laaksonen (044 777 1527)

raamattu ja kädet rukouksessa