Syntymäpäiväkäyntien onnittelukäytännöt

Euran seurakunta onnittelee 70, 75, 80, 85 ja 90 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia sekä yli 90-vuotiaita joka vuosi.

70 vuotta täyttävät kutsutaan seuralaisineen kerran vuodessa yhteiseen juhlaan, jonka seurakunta järjestää Euran kirkossa ja seurakuntakeskuksessa. Juhlaan lähetetään henkilökohtainen kutsu kirjeitse. 

75, 80, 85 ja 90 vuotta täyttävät sekä yli 90-vuotiaat seurakuntalaiset saavat postitse onnittelukortin. Siinä olevaan puhelinnumeroon soittamalla (044 7771508  klo 9-14) päivänsankari tai lähiomainen voi halutessaan sopia henkilökohtaisen käynnin. 

Kortin lisäksi seurakunnan työntekijä tulee siis mielellään onnittelukäynnille Euran seurakunnan alueella asuvan seurakunnan jäsenen luokse joko merkkipäivänä tai muuna päivänä sen läheisyydessä, sopimuksen mukaan. 

Jos näihin ikäluokkiin kuuluvaan henkilöön ei saada yhteyttä, syynä voi olla väestötietojärjestelmässä tai seurakunnan jäsenrekisterissä näkyvä vanhentunut tai puuttuva osoitetieto. Esimerkiksi pitkäaikaiseen laitoshoitoon siirtyessä osoitteenmuutos jää joskus tekemättä. Salainen tai toisen henkilön nimellä oleva puhelinnumero ei näy meille.

ruusu