Syntymäpäiväkäyntien onnittelukäytännöt

Koronavirusepidemian aikana noudatamme valtioneuvoston ja Suomen ev.lut. kirkon ohjeita, emmekä tee toistaiseksi vierailuja syntymäpäivinä.

90 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia pyrimme onnittelemaan merkkipäivinä puhelimitse, mikäli puhelinnumero on löydettävissä.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Euran seurakunta onnittelee 70, 75, 80, 85 ja 90 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia sekä yli 90-vuotiaita joka vuosi.

70 vuotta vuonna 2020 täyttävät kutsutaan seuralaisineen yhteiseen juhlaan, jonka seurakunta järjestää Euran kirkossa ja seurakuntakeskuksessa. Juhlaan lähetetään henkilökohtainen kutsu kirjeitse. Vuoden 2020 syntymäpäiväjuhlaa on alustavasti suunniteltu syyskuun lopulle, jolloin Euran seurakuntakeskuksen peruskorjausremontti on valmistunut.

75, 80 ja 85 vuotta täyttävät seurakuntalaiset saavat postitse onnittelukortin. Siinä olevaan puhelinnumeroon soittamalla (044 7771508  klo 9-12) päivänsankari tai lähiomainen voi halutessaan sopia henkilökohtaisen käynnin.

90 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia Euran seurakunnan alueella asuvia seurakunnan jäseniä käydään onnittelemassa henkilökohtaisesti merkkipäivänä, ellei toisin sovita. Ennen käyntiä seurakunnasta ollaan puhelimitse yhteydessä. Syntymäpäivän viettäjä voi myös itse olla yhteydessä seurakuntaan hyvissä ajoin ennen merkkipäiväänsä.

Jos näihin ikäluokkiin kuuluvaan henkilöön ei saada yhteyttä, syynä voi olla väestötietojärjestelmässä näkyvä vanhentunut osoitetieto. Esimerkiksi pitkäaikaiseen laitoshoitoon siirtyessä osoitteenmuutos jää joskus tekemättä.

ruusu