Hätätilanteessa ota yhteyttä:

vt. kirkkoherra Lotta Hatakka  p. 044 777 1510
 

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

E H J K L M P R S T U V

E


Seurakuntatoimisto Eura

toimistosihteeri
Sorkkistentie 3
27510 Eura

Seurakuntatoimisto avoinna ma-pe klo 9-14

H


Lotta Hatakka

vt. kirkkoherra

Olen työskennellyt Rauman seurakunnassa lähes 14 vuotta. Viime vuodet mm. rippikoulutyöstä vastaavana pappina ja työsuojeluvaltuutettuna. Nyt olen niistä tehtävistä virkavapaalla 31.5.2024 asti ja vt. kirkkoherrana täällä Eurassa. On mukava päästä tutustumaan Euran seurakuntaan ja euralaisiin. 

Pidän papin työn monipuolisuudesta ja siitä, että saan jatkuvasti sekä tutustua uusiin ihmisiin että kulkea välillä pidemmänkin matkaa samojen, tutuiksi tulevien ihmisten kanssa.

En osaa säestää, mutta luen nuotteja ja laulan sujuvasti. Suomen lisäksi pärjään myös englannin kielellä. Ruotsia ymmärrän sujuvasti ja puhun kohtalaisesti. Lisäksi osaan alkeita ranskasta ja espanjasta.

Työn lisäksi elämä täyttyy luottamustehtävistä ja perhe-elämästä. 

Vapaapäiväni vaihtelevat viikoittain seurakunnan tarpeiden mukaan.  Jos et tavoita minua puhelimella, voit jättää viestin vastaajaan, tai lähettää sähköpostia, niin soitan tai vastaan, kun se on mahdollista.

J


Arja Jokitalo

emäntä/ suntio

K


L


Katja Lehtinen

nuorisotyönohjaaja
virkavapaalla
 

M


P


R


S


T


Heidi Tuominen

toimistosihteeri
Virkavapaalla
 

U


V


Hilkka Virta

hautaustoimen työnjohtaja
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut