hiirenkorvalla

Aikuisille

Kymppiluokka -toiminta

Euran ja Kiukaisten kirkkopiirit aloittivat järjestämään syksyllä 2017 eri ikäisille aikuisille suunniteltuja luentoja, jotka ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tänä syksynä tapahtumat järjestetään iltakuudelta. Tätä ennen on mahdollista syödä päivällinen (hinta 5 euroa, tuotto diakoniatyölle). Päivälliselle on mahdollista osallistua, vaikka ei tulisi luennolle - ja luennolle voi tulla, vaikka ei tulisi syömään.

Luento alkaa seurakunnan edustajan pitämällä hartaushetkellä kello 18, minkä jälkeen vieraileva luennoitsija alustaa päivän aiheesta. Sen jälkeen on mahdollisuus keskustella.

Kymppiluokka kokoontuu kerran kuukaudessa, vuorotellen Kiukaisten seurakuntakodilla ja Euran seurakuntakeskuksessa.

Päivämäärät, paikat, luennoitsija ja aihe sekä tilaisuuden vastuuhenkilö:

Syksy 2019

ti 17.9. Kirkkoherran vaalin vaalipaneeli,

Kirkkoherraehdokkaamme Hannu Tomperi, Irina Kaukinen ja Sami Tolvanen, Kiukaisten seurakuntakoti, luokanvalvojana Voitto Reunanen. HUOM! Ei ruokailua, klo 17.00 alkaen ilmainen kahvitarjoilu.

ti 8.10. Muistisairaan kunnioittava ja kokonaisvaltainen kohtaaminen, rovasti Erkki Piri, Euran srk-keskus, luokanvalvojina Olli Lamminaho ja Pirkko Hinkkanen.

ti 12.11. "Yhdessä uutta oppimaan?" Oppimisen muutoksesta kouluissa ja elinikäisen oppijan näkökulmasta, opettajankoulutuslaitoksen yliopistotutkija KT Teija Koskela, Kiukaisten srk-koti, luokanvalvojana Pekka Jokitalo.