Lähetyksen kirpputori

Kirpputorilta voit tehdä hyviä löytöjä ja samalla tukea Euran seurakunnan lähetystyötä!

Korona-epidemian takia kirpputori on suljettu 31.8.2020 asti. Avaamme kirpputorin jälleen 1.9. ja uutta tavaraa alamme ottaa vastaan 15.9.2020 alkaen.

Lähetyksen kirpputori toimii Euran keskustassa (Eurantie 5) ja on avoinna tiistaista perjantaihin kello 9.30-17.00 ja lauantaisin kello 9.30-13.00. Kirpputorilla myydään edullisesti lasten ja aikuisten vaatteita, liinavaatteita, verhoja, kenkiä, astioita ja muuta kodin sisustustavaraa. Myynnissä on toisinaan myös huonekaluja. Järjestämme ajoittain pussimyyntikampanjoita, joista ilmoitamme seurakuntatiedoissa Alasatakunta-lehdessä.

Kaikkea käyttökelpoista, puhdasta ja ehjää tavaraa otetaan kirpputorille vastaan, mutta pienistä tiloista johtuen huonekaluja ja muita isokokoisia tavaroita voidaan vastaanottaa hyvin rajoitetusti. Kirjamyynti ja kirjojen vastaanotto on lopetettu heikon menekin vuoksi.

Myyjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Myyntityöstä ja vapaaehtoisten rekrytoinnista vastaa diakoni Merja Kekäläinen, puh. 044 777 1535.

Voit koittaa myös soittaa suoraan kirpputorille, puh.  044 777 1599.  Numeroon ei aina vastata, vaikka kirpputori on avoinna, koska ensisijaisesti palvellaan liikkeessä paikalla olevia asiakkaita.