Lähetyksen kirpputori

Kirpputori suljettuna toistaiseksi (23.12.2021 lähtien) koronarajoitusten vuoksi.

Lähetyksen kirpputori toimii Euran keskustassa (Eurantie 5) ja on avoinna tiistaista perjantaihin kello 9.30-17.00. Kirpputorilla myydään edullisesti lasten ja aikuisten vaatteita, liinavaatteita, verhoja, kenkiä, astioita ja muuta kodin sisustustavaraa. Myynnissä on toisinaan myös huonekaluja. Järjestämme ajoittain pussimyyntikampanjoita, joista ilmoitamme seurakuntatiedoissa Alasatakunta-lehdessä. 

Kaikkea käyttökelpoista, puhdasta ja ehjää tavaraa otetaan kirpputorille vastaan, mutta pienistä tiloista johtuen huonekaluja ja muita isokokoisia tavaroita voidaan vastaanottaa hyvin rajoitetusti. Kirjamyynti ja kirjojen vastaanotto on lopetettu heikon menekin vuoksi.

Myyjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset, joilta edellytämme koronarokottautumista. Myyntityöstä ja vapaaehtoisten rekrytoinnista vastaa diakoni Merja Kekäläinen, puh. 044 777 1535.

Voit koittaa myös soittaa suoraan kirpputorille, puh.  044 777 1599.  Numeroon ei aina vastata, vaikka kirpputori on avoinna, koska ensisijaisesti palvellaan liikkeessä paikalla olevia asiakkaita. Numeroon ei vastata silloin, kun kirpputori on suljettu.