EURAN SEURAKUNTATIEDOT  13.8.2020

Kastetut:

Mirelle Lisette Männistö

Selma Anni Kristiina Viitala

Lucas Benjamin Butterfield, Turun Henrikin srk.

Avioliittoon kuulutetut:

Kristiina Maria Salopää ja Juuso Vihtori Hiedo.

Avioliittoon vihitty:

Miia Kristiina Palomäki ja Lauri Artturi Eskola

Julia Karoliina Kiviholma ja Rami Mikael Mäenpää

Jonna Maritta Sinkkonen ja Sami Veikko Tapani Alatalo

Johanna Sinikka Kosunen ja Aleksi Vesa Wilhelm Stenberg, Turun Mikaelin srk

Jumalanpalvelukset:

Su 16.8.         klo 10 messu, Euran kirkko, Reuna, Silvola.

klo 18 sanajp., Hinnerjoen kirkko, Hemanus, Silvola. Lähetetään Facebookiin.

Viikkotoiminta:

To 13.8         klo 18 Virsi-ilta, Panelian Rivimyllyn pihalla. (Säävaraus, Panelian kirkko.) Järj. Euran srk ja Panelian kotiseutuyhdistys.

Ma 17.8.        klo 10-13 Virkistyspäivä Kiukaisten ja Panelian alueiden vanhemmalle väelle ja

omaishoitajille, Mannilan kesäkoti. Ilmainen, omin kyydein.

klo 14-17 Virkistyspäivä Euran, Kauttuan ja Länsi-Euran vanhemmalle väelle ja

omaishoitajille. Mannilan kesäkoti. Ilmainen, omin kyydein.

Ti 18.8.         klo 11-14 Virkistyspäivä Hinnerjoen ja Honkilahden vanhemmalle väelle ja

omaishoitajille, Mannilan kesäkoti. Ilmainen, omin kyydein.

Ke 19.8.        klo 18 toivevirsien lauluilta, Kiukaisten kirkko.

Lapsi ja perhetyö:

Päiväkerhot alkavat viikolla 34 ilmoitettujen ryhmäjakojen mukaisesti. Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella 0447771571/ Riikka.

Koulunsa aloittavien siunaaminen:

Ma 17.8.        Hinnerjoen kirkko

klo 18 Hinnerjoen ja Honkilahden esiopetuksessa olleet

Ti 18.8.          Kiukaisten kirkko

klo 17.30 Kiukaisten esiopetuksessa olleet

klo 18.30 Panelian esiopetuksessa olleet

Ke 19.8.        Euran kirkko

klo 17.30 Suvituulen ja Kulkusen esiopetuksessa olleet

klo 18.30 Kauttuan päiväkodin ja Kirkonkylän koulun esiopetuksessa olleet

Jos lapsesi ei kuulunut mihinkään mainittuihin ryhmiin, mutta on aloittamassa koulun Eurassa, olet tervetullut mukaan mihin tilaisuuteen tahansa.

Muuta:

Lähimmäispalvelun peruskurssi ke 9.9. ja to 10.9. klo 17-20.30 Euran kunnantalolla. Järj Euran kunta ja srk. Ilmoitt. viim. ma 7.9. klo 12 p. 044 7771531/ Mari Vuorinen tai p. 044 4224169/ Riikka Tamminen.

Seuraa ilmoitteluamme www.euranseurakunta.fi ja Euran seurakunta -Facebook sivut