Seurakuntatiedot 23.5.2019

Kastetut:

Ella Helmi Eveliina Isotalo, Panelia. Alexandra Eeva Kerstin Mäkelä, Eura. Vilho Eino Oskari Soini, Panelia.

Avioliittoon kuulutetut:

Kauko Kalervo Nuora ja Marja-Liisa Koliseva.

Niko Heinonen ja Emma Hakala.

Kuolleet:

Vesa Sakari Juusela 82 v. Eura, Timo Taisto Tapio Lehtonen 75 v. Hinnerjoki,

Aarne Antero Kallio 85 v. Rauman srk.

Jumalanpalvelukset:

Su 26.5.         klo 10 messu, Euran kirkko, liturgina ja saarnaajana TT Yrjö Tala

Rauhanyhdistyksestä, Pekka Jokitalo.

klo 10 vanhan käsikirjan jp., Kiukaisten kirkko, saarnaa Teuvo Huhtinen, Heikki

Hietanen, Valtteri Koivunen.

klo 12 messu, Honkilahden kirkko, R.Hietanen, Meriläinen. Kirkkokahvit srk-kodilla.

klo 12 messu, Panelian kirkko, Reuna, Silvola.

klo 14 Pikku-kirkko, Kiukaisten srk-koti, H.Hietanen, Silvola.

To 30.5.        klo 10 sanajp., Euran kirkko, R.Hietanen, Silvola.

klo 10 messu, Hinnerjoen kirkko, Reuna, Saarni.

klo 12 messu, Kiukaisten kirkko, H.Hietanen, Silvola.

Pe 31.5.         klo 8.45 Yhteiskoulun koululaisjp., Euran kirkko, H.Hietanen, Meriläinen.

klo 9.30 ja klo 10.30 Kauttuan koulun koululaisjp, Kauttuan srk-koti, Reuna, Silvola.

klo 10 Kiukaisten koulun koululaisjp., Kiukaisten kirkko, H.Hietanen, Meriläinen.

klo 12 Honkilahden koulun koululaisjp., Honkilahden kirkko, Hämäläinen, Silvola.

klo 12.15 Panelian koulun koululaisjp., Panelian kirkko, H.Hietanen.

klo 12.20 Kirkonseudun koulun koululaisjp., Euran kirkko, Reuna, Meriläinen.

Viikkotoiminta:

Ma 27.5.        klo 10 kirpputorimyyjien kokous, Mannilan kesäkoti. Yhteislähtö omilla autoilla klo

9.30 Euran srk-keskuksen takapihalta.

klo 12 Ystävänkamarin, käsityöpiirin ja kirpputorimyyjien virkistyspäivä, Mannilan

kesäkoti. Omin kyydein.

Ti 28.5.         klo 19.30 (Huom! Aika) Kirkkokuoron harj., Euran srk-keskus.

Lapsi- ja perhetyö:

To 23.5.        klo 18 Honkilahden ja Hinnerjoen päiväkerhon kevätkirkko, Honkilahden kirkko,

R.Hietanen, Pekka Jokitalo.

Ma 27.5.        klo 18 kouluunlähtevien siunaaminen, Honkilahden kirkko, R.Hietanen, Meriläinen.

Ti 28.5.         klo 18 kouluunlähtevien siunaaminen, Panelian kirkko, Hietaset, Meriläinen.

Ke 29.5.        klo 18 kouluunlähtevien siunaaminen, Euran kirkko, H.Hietanen, Silvola.

Muuta:

Pe 31.5.         Taloustoimisto on suljettu.