Seurakuntatiedot 11.7.2019

Kastetut:

Jalmari Jani Johannes Toivonen, Eura. Tuulikki Lilja Ilona Komulainen, Eura. Aarni Onni Kalervo Kiema, Eura. Atte Samuli Aukusti Nyman, Eura. Lukas Olavi Mäkelä, Turun Mikaelin srk

Kuolleet:

Aili Helena Lindell 98 v. Eura, Aaro Aapeli Alho 85 v. Panelia, Ritva Kristiina Koski 68 v. Panelia, Erkki Armas Ketola 86 v. Säkylä-Köyliön srk

Avioliittoon vihitty:

Mikko Juhani Väisänen ja Satu Marjaana Leppälammi

Jumalanpalvelukset:

Su 14.7.         klo 10 sanajp., Euran kirkko, Reuna, Meriläinen.

klo 12 sanajp, Hinnerjoen kirkko, R.Hietanen, Meriläinen.

klo 18 messu, Kiukaisten kirkko, R.Hietanen, Pekka Jokitalo.

Viikkotoiminta:

La 13.7.         klo 12 Lasten ja nuorten palloilupäivä Kiukaisten srk-kodin pihalla. Pelataan lentopalloa, jalkapalloa ja muuta rennossa hengessä. Tarjolla ruokaa ja kahvia, H.Hietanen.

La 13.7.-

Su 14.7.         klo 12 ja klo 17 esikoislestadiolaisten kokoukset, Honkilahden srk-koti. Puhujina mm. Lauri Koistinen ja Eero Mäkelä.

Ti 16.7.         klo 18 ”Tämän laulun haluaisin kuulla”-musiikkitilaisuus Harjunummen kappelissa. Kanttori Meriläisen johdolla ennakkoon toivottuja yksinlauluja ja yhteislauluja.

klo 18 musiikkihetki, Panelian kirkko, Silvola.

Ke 17.7.        klo 12 urkuhetki, Euran kirkko, Sari Mäkinen.

klo 19 kesähartaus Eva ja Antti Toivolan luona (Savikontie 336), Reuna, Meriläinen.

Muuta:

Taloustoimisto suljettu torstaina 11.7. ja perjantaina 12.7.

Euran kirkko on tiekirkkona 10.6. - 4.8., avoinna klo 11-15.30 ma-to ja su, suljettu 23.6.2019.

Diakoniatoimisto on avoinna torstaisin klo 9-11 koko kesän. EU-ruokaa on saatavissa.