Euran seurakuntatiedot 26.3.2020

Kuolleet:

Matti Kalervo Viitanen 93 v. Eura, Asseri Taisto Johannes Peltonen 91 v. Kiukainen, Paavo Pentti Virta 90 v Eura, Pirkko Sinikka Karlsson 83 v. Eura, Esko Juhani Kause 82 v. Eura, Veikko Antero Tuominen 73 v. Eura.

Jumalanpalvelukset:

Jumalanpalvelus Euran kirkosta tulee suorana lähetyksenä Facebook sivuillamme sunnuntaina 29.3. klo 10.

Virasto:

Virastomme palvelee vain puhelimitse. Otamme vastaan hautaus- ja kastevarauksia, sukuselvityspyyntöjä.

Ota yhteyttä:

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla keskusteluavuksi sekä vaikkapa kauppa- ja apteekkiostosavuksi sitä kaipaaville. Diakoniatyöntekijämme käsittelevät avustusanomuksia.

Seuraa ilmoitteluamme www.euranseurakunta.fi ja Euran seurakunta -facebook sivut

Seurakunta toivottaa hyvän Jumalan rauhaa ja henkistä läheisyyttä poikkeuksellisen aikamme keskelle.