Yhteisvastuukeräys Euran seurakunnassa v. 2019

Vuoden 2019 Yhteisvastuukeräys tukee lasten ja nuorten koulutusta

Su 3.2. klo 10 messu Euran kirkossa ja kirkkokahvitilaisuus Euran seurakuntakeskuksessa, Yhteisvastuukeräyksen aloitus

Ti 5.2. klo 11-13 Yhteisvastuu-lounas noutopöydästä (12 €) Euran srk-keskuksessa, Sorkkistentie 3, ohessa myydään pika-arpoja.

Ti 5.2. klo 13 - 14.30 Eläkeläisten päiväpiiri Euran srk-keskuksessa, teemana Yhteisöt hyvinvoinnin edistäjinä ja me osana yhteisöjä. Tietoa Yv-keräyksestä ja päiväkahvi.

Pe 8.2. Lipaskeräys kauppojen ovilla klo 9-17

Ti 26.2. klo 9.30 alkaen myynnissä uunituoreita leivonnaisia, mm. limppua, Euran srk-keskus. Myynti jatkuu Kymppiluokan jälkeen, jos myytävää riittää.

Ti 5.3. klo 18 Sauli Ahvenjärvi konsertoi Euran kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €  Yhteisvastuun hyväksi.

To 11.4. klo 18 Lapsikuoron ja aikuisten lauluryhmän yhteiskonsertti, Kiukaisten srk-koti. Väliajalla kahvi- ja mehutarjoilu. Vapaaehtoinen kahviraha Yhteisvastuun hyväksi.

Voit tehdä lahjoituksen myös seuraavien tilinumeroiden kautta:

• Aktia FI82 4055 0010 4148 41

• Nordea FI16 2089 1800 0067 75

• Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

•  Euran  srk:n viitenumero 301055

Tiesitkö, että…

Suomessa  yli satatuhatta lasta ja nuorta elää köyhissä perheissä. Keräyksellä tuetaan heidän koulutustaan mm. maksamalla lukion oppikirjoja ja ammattikoulun aloittavien pakollisia työvälinehankintoja.  Keräysvaroista 20% ohjataan Kirkon Diakoniarahastoon, josta myönnetään avustuksia seurakuntien diakoniatyön kautta esim. sairauden, pitkittyneen työttömyyden tai yllättävän elämäntilanteen vuoksi kohtuuttomiin vaikeuksiin joutuneille.

Toinen 20% palautuu oman seurakunnan diakoniatyön käyttöön ja sillä autetaan Eurassa lasten ja nuorten koulunkäyntiä keräyksen tavoitteiden mukaisesti.

Ulkomaille keräysvaroista ohjataan 60% Kirkon Ulkomaanavun kautta, joka auttaa katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Lahjoituksilla turvataan mm. riittävän ravinnon, välttämättömien perustarvikkeiden ja puhtaan veden saanti sekä mahdollisuus terveydenhuoltoon ja majoitukseen. Lapsille ja nuorille pyritään järjestämään mahdollisimman pian paluu kouluun.

Kiitos, että olet mukana hyvässä työssä!

YV-kudin