Euran seurakuntakeskus

Sorkkistentie 3 , 27510 Eura

Euran seurakuntakeskus

Euran kirkon välittömässä läheisyydessä kirkkotien toisella puolella on Euran seurakuntakeskus. Se valmistui vuonna 1982 arkkitehti Pekka Ilveskosken suunnittelemana. Seurakuntakeskuksen remontti valmistui syksyllä 2020. Virastoihin  on sisäänkäynti sisäpihan kautta, jossa on myös parkkipaikat.

Seurakuntakeskuksessa on eteistilojen lisäksi pieni ja iso sali, sekä keittiötilat. Toimisto-osassa sijaitsee kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Diakonitoimistoon on oma sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Euran seurakuntakeskuksessa on kaksi salia, joista pienempään mahtuu 74 henkilöä, suurempaan 120 henkilöä. Salit voidaan myös yhdistää, jolloin saleihin mahtuu jo lähes 200 henkilöä. Tiloista ja niiden varaamisesta voi tiedustella kirkkoherranvirastosta.

Korona-aikana tilojen henkilömäärät ovat puolet normaalista.

Lastenhoitohuone

Sorkkistentie 3, 27510 Eura

4-vuotiaiden syntymäpäivät

Synttäreillä mukana Pressan Katti Miskan konsertti, jätskibaari, ilmapalloja ja ongintaa.

Sorkkistentie 3, 27510 Eura

4-vuotiaiden syntymäpäivät