Euran seurakuntakeskus

Sorkkistentie 3, 27510 Eura

Euran seurakuntakeskus

Euran kirkon välittömässä läheisyydessä kirkkotien toisella puolella on Euran seurakuntakeskus. Se valmistui vuonna 1982 arkkitehti Pekka Ilveskosken suunnittelemana.

Seurakuntakeskuksessa on eteistilojen lisäksi pieni ja iso sali, sekä keittiötilat. Toimisto-osassa ovat kirkkoherranvirasto ja pappien työhuoneet. Lisäksi seurakuntakeskuksessa on päiväkerhotilat, nuorisotila ja taloustoimisto sekä diakonissojen vastaanotto.

Euran seurakuntakeskuksessa on kaksi salia, joista pienempään mahtuu 74 henkilöä, suurempaan 120 henkilöä. Salit voidaan myös yhdistää, jolloin saleihin mahtuu jo lähes 200 henkilöä. Tiloista ja niiden varaamisesta voi tiedustella kirkkoherranvirastosta.

Lastenhoitohuone

Sorkkistentie 3, 27510 Eura

Vauvakerho

Vauvojen ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka