kolumbialainen tyttö Kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn:
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. (Matt. 28:19–20)

Lähetystyö on ihmisen kokonaisvaltaista auttamistyötä. Oikeastaan kaikki seurakunnan toiminta on lähetystyötä. Lähetyksessä annamme eteenpäin sen hyvän, jonka itse olemme saaneet.
Seurakunta tukee lähetystyötä piirein, myyjäisin, lähetyslounain, kirkkojen ja seurakuntakotien lähetyskyntteliköin, kolehdein, keräyksin, tempauksin ja ylläpitämällä Lähetyksen kirpputoria vapaaehtoisvoimin. Esirukous on tärkeintä lähetystyön tukemista.

Lähetyksen kirpputori avaa ovensa jälleen tiistaina 1.9.2020 klo 9.30

osoitteessa Eurantie 5, 27510 Eura

Avoinna ti - pe klo 9.30 - 17 ja la klo 9.30 - 13.

Kirpputorilla noudatetaan koronaepidemian vuoksi turvavälejä, minkä vuoksi sisätiloihin saa tulla korkeintaan NELJÄ ASIAKASTA KERRALLAAN.

Pyydämme tehostamaan käsihygieniaa, käyttämään THL:n suositusten mukaisesti kasvosuojainta ja ottamaan mukaan oman kassin.

Pussimyynti 5 € / pussi to 8.10. - 17.10.2020,   Vain erikseen hinnoittelemattomat vaatteet ja kengät pussimyynnissä.

Kirpputorista vastaa seurakunnan diakoni Merja Kekäläinen,

arkisin puh. 044 777 1535 tai  merja.kekalainen@evl.fi