RIPPIKOULUILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Mikäli unohdit ilmoittautua, laita pikaisesti viestiä aija.poyri@evl.fi niin hoidetaan asia kuntoon.

Haluatko rippikouluun?

Jos olet euralainen, seurakuntaan kuuluva tai kuulumaton, 2008 syntynyt nuori, tässä sinulle kaikki se tieto, mitä tarvitset ilmoittautuaksesi rippikouluun. Jos käyt rippikoulusi muualla kuin Eurassa, ole yhteydessä Aijaan sähköpostilla aija.poyri@evl.fi.

Osa ohjeista on vähän muuttunut kirjeen lähettämisen jälkeen. Tällä sivulla olevat tiedot ovat ajantasaiset.

Vuoden 2023 rippikouluryhmät:

R1 Päivärippikoulu 20.2.-24.2.2023, konfirmaatio 12.3.

R2 Mannila 5.6.-11.6.2023, konfirmaatio 18.6.

R3 Mannila 12.6.-18.6.2023, konfirmaatio 2.7.

R4 Mannila 26.6.-2.7.2023, konfirmaatio 9.7. 

R5 Mannila 10.7.-17.7.2023, konfirmaatio 23.7.

Konfirmaatio on kaikilla ryhmillä Euran kirkossa kello 10.

Lisäksi jokaisella ryhmällä on tapaamisia syksyn ja kevään aikana, on etukäteistehtäviä sekä seurakunnan toimintaan osallistumista, mutta niistä saat tarkemmat tiedot samalla kun saat vahvistuksen ryhmästäsi.

Päivärippikoulu on maksuton, Mannilan leirit 150€. Mannilan leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus kirkkoherran päätöksellä.

Ennen kuin alat täyttää lomaketta, lue nämä ohjeet tarkkaan. Tee ilmoittautuminen huoltajasi kanssa.

Ryhmäjakoa ei tehdä ilmoittautumisjärjestyksessä, joten täyttäkää lomake kaikessa rauhassa. Ilmoittautumisjärjestelmä arpoo ryhmät huomioiden laitetut toiveet ja kaverikaksikot. Tämän jälkeen jaot käydään vielä manuaalisesti läpi huomioiden mahdolliset erityiset toiveet.

Ilmoittautua voit 23.-30.9.2023. Jos on kysyttävää, ole yhteydessä rippikoulupappi Aijaan (aija.poyri@evl.fi puh. 044 777 1512). Lisäksi voit tulla Kauttua seurakuntakodille ke 28.9. klo 15-20 jos haluat jutella asioista mieluummin kasvokkain.

Sinun on valittava vähintään KOLME ryhmävaihtoehtoa. Jos haluat jonkun tietyn kaverin kanssa samaan ryhmään, teillä on oltava samat ryhmätoiveet samassa järjestyksessä. Kaverikoodi toimii seuraavasti: 

Ensin toinen teistä ilmoittautuu ja saa ilmoittautumisen vahvistuslomakkeella kaverikoodin. Ilmoittautumisen vahvistuslomake on se nettisivun näkymä, jossa yläreunassa vihreällä pohjalla on teksti Tiedot tallennettu! Siitä alas skrollaamalla löytyy kaverikoodi, joka koostuu neljästä numerosta. Anna kaverikoodi hänelle, joka kanssa haluatte samaan ryhmään. Kun kaverisi ilmoittautuu, hän voi syöttää kaverikoodin sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella, jolloin hänelle täydentyy automaattisesti kanssasi samat ryhmätoiveet. Kaverikoodi toimii vain yhden kaverin kanssa.

Jos olet jo ilmoittautunut ja halunnut kaverikoodin, mutta et ole huomannut mistä sen saa, laita sähköpostia Aijalle (aija.poyri@evl.fi) ja hoidetaan asia kuntoon.

Muista, että et välttämättä pääse itsellesi mieluisimpaan rippikouluryhmään. Järjestelmä tekee ryhmäjaon, joka käydään vielä läpi manuaalisesti ja tehdään mahdolliset tarvittavat muutokset. Ryhmän lopulliseen kokoonpanoon vaikuttavat monet asiat. Mikäli on erityisiä syitä päästä juuri tiettyyn ryhmään, niistä voit kirjoittaa Lisätietoja-kohtaan.

Ole tarkka yhteystietojen kanssa. Jos tiedoissa on yksikin väärä numero, kirjain tai välimerkki, sinulle tarkoitettu tärkeä informaatio ei tule perille. Käytä vain voimassa olevia puhelinnumeroita, osoitteita ja sähköpostiosoitteita. Ilmoita Aijalle (aija.poyri@evl.fi), jos näissä tiedoissa tapahtuu muutoksia lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Ja nyt se tärkein: ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN PÄÄSET TÄSTÄ. Lomake avautuu perjantaina 23.9. ja sulkeutuu 30.9. Tieto ryhmäjaosta tulee viimeistään 5.10.

Tervetuloa rippikouluun!

 

 

Pyhäjärven ranta. Aurinko paistaa, taivaalla pilviä. Rannassa laituri, järvellä pieni saari.