Lapsikuoro

Pääosin alakoulu-ikäisistä lapsista koostuva Euran seurakunnan lapsikuoro on esiintymistilaisuuksien osalta yksi ryhmä, mutta säännöllinen viikkoharjoitus pidetään  sekä Euran seurakuntakeskuksessa että Kiukaisten seurakuntakodissa.

Keskiviikkoisin klo 15.15-16.00 harjoitukset Euran seurakuntakeskuksessa (Isosali)

Torstaisin klo 17.00-17.45 harjoitukset Kiukaisten seurakuntakodissa

Syksyllä 2019 toimintaa jälleen käynnistettäessä uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan.

Lapsikuoro rikastuttaa seurakunnan toimintaa kaikkien kirkkopiirien alueilla. Lapsikuoroa johtaa kanttori Janne Silvola. Lapsikuoro tekee säännöllisesti yhteistyötä aikuisten lauluryhmän kanssa. Seurakunnassa suhtaudutaan avoimin mielin lapsikuorotoiminnan käynnistämiseen jälleen myös Hinnerjoen-Honkilahden suunnalla. Toiveita ja ideoita voi tältäkin osin esittää seurakunnan kanttoreille. Harjoitus- ja esiintymistoiminnan lisäksi lapsikuoro tekee joka kesä virkistäytymisretken.