Uutislistaukseen

Pappilan joulupolku.jpg

Pappilan joulupolku

22.11.2021 11.59

Tervetuloa!

Euran pappilan pihan joulupolun lyhtyrastit kutsuvat ulkoilemaan ja hiljentymään joulun sanoman äärelle. Joulupolku on lapsi- ja perhetyön, varhaisnuorisotyön sekä diakoniatyön yhteisesti rakentama polku, jonne jokainen kävijä on tervetullut.

Joulupolulle voi mennä vapaasti kulkemaan itselleen sopivana aikana. Päivisin kutsutaan mukaan erityisesti alakouluja ja varhaiskasvatusryhmiä. Toivomme näiden ryhmien varaavan ajan, jotta kaikki eivät ole polulla samanaikaisesti. Varhaiskasvatus voi varata ajan Riikalta 0447771571 ja koulut Reetalta 0447771562.

Joulupolun löydät Euran pappilan alapihalta eli koivukujan jälkeen oikealta puolelta. Lyhtyrastit etenevät numerojärjestyksessä ja jokaisen rastilaatikosta löytyy tekstiä luettavaksi. Löydät ensimmäisen rastin pappilan aitan ympäriltä. Iltaisin polulla kulkijan kannattaa varata mukaan taskulamppu. Mikäli tulet pappilaan autolla kannattaa autot jättää koivukujan varrelle.

Polun viimeiseltä rastilta löytyy vieraskirjana toimiva joulukuusi. Voit tuoda mukanasi kuuseen ripustettavaksi joulukoristeen tervehdykseksi muille kävijöille. Tervetuloa pappilan pihan joulupolulle!