Uutislistaukseen

Euran pappilan puiston vanha portti

Pyhiinvaelluspolku Euran pappilan puistossa

28.4.2021 14.39

Polun rastit suunnattu lapsille ja perheille, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita!

PAPPILAN POLKU

Lähde mukaan lasten ja perheiden Pyhiinvaelluspolulle Euran pappilan puistoon.  Polun tarkoituksena on kannustaa lapsia ja aikuisia yhdessä ihmettelemään luontoa ja lähestymään uteliaasti pyhää sekä tutustua lähiluontoon eri tehtävien avulla. 

Seurakunnan kasvatuksen rakentama Polku on avoinna 1.5.-24.6. välisenä aikana kaikille halukkaille lapsille ja perheille sekä eri ryhmille. Pyhiinvaelluspolulle tulee ryhmien varata oma aika, jotta jokainen ryhmä saa kulkea rauhassa polun läpi. Aamupäivisin mahtuu ryhmän koosta riippuen ainakin kaksi ryhmää, klo 9.30 ja 10.30 ja iltapäiviin aikoja on lisää. Muut polulla vierailevat voivat vapaasti valita itselleen sopivan ajankohdan.

OHJE: Polulta löytyy 7 eri teemaan liittyvää rastia ja tehtäviä, esim. iso kuljettava labyrintti, sadutusta ja tarinointia, hiljentymistä, kuuntelua jne. Jokainen vieraileva ryhmä kulkee polulla oman ryhmän aikuisten opastuksella tai muut vierailijat itse rasteja lukien. Rasteilta löytyy etenemiseen selkeät ohjeet.  Polulle kannattaa varata riittävästi aikaa ja mukaan voi ottaa eväät, jotka voi syödä jollakin rastilla.

Lisätietoa lasten pyhiinvaelluksesta löydät https://evl.fi/kasvuakatsomuksesta/tutustu-ja-toteuta/luonto-ja-mieli/pyhiinvaellusmateriaalia

Tervetuloa mukaan polulle!

RYHMIEN VARAUKSET ja lisätiedot:

 Varhaiskasvatus, puh. 0447771571 Riikka Rantanen 

 Alakoulut, puh. 0447771562 Lillimari Lehmijoki