Uutisia seurakunnasta

Suntio

4.4.2019 09.21

Euran seurakunta hakee Euran kirkkoon suntiota vakituiseen työsuhteeseen

Euran seurakunta hakee Euran kirkkoon suntiota vakituiseen työsuhteeseen 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suntion tehtäviin kuuluvat kirkkorakennuksen puhtaanapidosta ja kunnosta huolehtiminen, kirkossa pidettävistä jumalanpalveluksista ja muista tilaisuuksista sekä niiden etukäteis- ja jälkitehtävistä huolehtiminen sekä muiden suntioiden ja kiinteistötyöntekijöiden sijaisena toimiminen. Euran seurakunnassa on neljä kirkkoa, viisi seurakuntataloa, kaksi pappilaa ja yksi kesäkoti. Työaika on 38 t 45 min/vko.

Pätevyysvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus. Erityisesti arvostamme ammatillista osaamista ja työkokemusta sekä seurakuntaelämän tuntemusta.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan, peruspalkka 1983,15 €/kk, lisäksi vuosisidonnaista palkanosaa voidaan maksaa enintään 15 % peruspalkasta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävissä oleva todistus terveydentilastaan.

Hakemukset 23.4.2019 klo 14 mennessä Euran seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitteeseen: Sorkkistentie 3, 27510 Eura. Kuoreen merkintä ”suntio”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Tiedustelut: kirkkoherra Jukka Kemppainen puh. 044 777 1510 tai talouspäällikkö Outi Töykkälä puh. 044 777 1506.