Koronarajoitusten vaikutus joulunajan rippikoulukäynteihin

Koronatilanteen vuoksi joulunajan rippikoulumerkinnän saa myös tekemällä seuraavan tehtävän ja palauttamalla sen oman rippikouluryhmänsä papille sähköpostitse.

Tehtävä:

Katso televisiosta tai internetistä jokin joulunajan jumalanpalvelus ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1. Mitä kirkkopyhää vietettiin (mikä oli kirkkopyhän nimi)? Mitä kirkkopyhästä mahdollisesti kerrottiin jumalanpalveluksen aluksi?
  2. Kerro vähintään muutamalla lauseella mitä evankeliumitekstissä tapahtui?
  3. Kerro vähintään muutamalla lauseella mistä saarnassa puhuttiin?
  4. Mistä virrestä pidit eniten?

Joulunajan jumalanpalvelustallenteet ovat jo poistuneet Euran seurakunnan sivuilta. Jos tehtävä on vielä tekemättä, voit katsoa alla olevista linkeistä jonkun Turun tuomiokirkon joulunajan jumalanpalveluksista, mutta toimi pian!

1. adventtisunnuntai

Messu Turun tuomiokirkossa 29.11.2020 klo 10:00 (videosync.fi)

3. adventtisunnuntai

Sanajumalanpalvelus Turun tuomiokirkossa 13.12.2020 klo10:00 (videosync.fi)

Jouluaamu

Jouluaamun jumalanpalvelus Turun tuomiokirkossa 25.12.2020 klo 7:00 (videosync.fi)

Tapaninpäivä

Tapaninpäivän sanajumalanpalvelus Turun tuomiokirkossa 26.12.2020 klo 10:00 (videosync.fi)

Huom! R1-ryhmän (päivärippikoulu) tulee tehdä tehtävä kahdesta eri jumalanpalveluksesta!