Koronarajoitusten vaikutus joulunajan rippikoulukäynteihin

Koronatilanteen vuoksi joulunajan rippikoulumerkinnän saa myös tekemällä seuraavan tehtävän ja palauttamalla sen oman rippikouluryhmänsä papille sähköpostitse.

Tehtävä:

Katso televisiosta tai internetistä jokin joulunajan jumalanpalvelus ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1. Mitä kirkkopyhää vietettiin (mikä oli kirkkopyhän nimi)? Mitä kirkkopyhästä mahdollisesti kerrottiin jumalanpalveluksen aluksi?
  2. Kerro vähintään muutamalla lauseella mitä evankeliumitekstissä tapahtui?
  3. Kerro vähintään muutamalla lauseella mistä saarnassa puhuttiin?
  4. Mistä virrestä pidit eniten?

Euran seurakunnan nettijumalanpalvelukset löydät Euran seurakunnan Facebook-sivuilta (https://www.facebook.com/euransrk), myös muiden seurakuntien jumalanpalvelukset käyvät. Jos joulunajan tapahtumat voidaan pitää normaalisti, saat merkinnän myös osallistumalla johonkin niistä.

Huom! R1-ryhmän (päivärippikoulu) tulee tehdä tehtävä kahdesta eri jumalanpalveluksesta!