nuoria rippikoulussa lukemassa Raamattua

Rippikouluryhmät 2019

Vuoden 2019 ryhmät

Vuoden 2019 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa perjantaina 21.9.2018 klo 17, jolloin nettilomake avataan. Ilmoittautuminen päättyy 28.9.2018.

Ilmoittaudu täältä

Muualla käyvät ilmoittautukaa täältä!

Rippikouluinfo pidetään Euran yhteiskoululla 19.9.2018, johon mennessä myös tarjottavat rippikouluryhmät ja ajankohdat varmistuvat.

Riikka Hietanen: riikka.hietanen@evl.fi

Infoa rippikouluun liittyen:

Ilmoittautumisesta: Mannilan leirit toteutuvat, mikäli niille on 14 ilmoittautunutta, Viron leiri sekä lasketteluripari 16 osallistujalla. Päivärippikoulu järjestetään pienelläkin ryhmäkoolla. Ryhmien yläraja on 25 nuorta/ryhmä. R4 rippikoulu on suunnattu erityisesti Kiukaisten ja Panelian alueelle. Kun ryhmäjako on selvillä, saat tiedon siitä, mihin ryhmään olet päässyt niin sähköpostilla kuin kirjeitse.

Rippikoulun kulusta: Rippikoulu koostuu ennakkopäivistä, kirkkokäynneistä sekä leirijaksosta. Päätöksenä on konfirmaatiomessu. Ennakkokokoontumisia on noin kerran kuukaudessa (päivärippikoululla useammin). Päivärippikoululla on kaksi viikonlopputapaamista ja muilla ryhmillä niitä on yksi. Rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan. Tarkemmat tiedot ryhmien tärkeistä päivämääristä löytyvät alta sekä sähköisestä ilmoittautumislomakkeesta.

Rippikoulumaksuista:

R1 päivärippikoulu on maksuton. Viron leirin hinta on 370 e, Mannilan leirikeskuksessa pidettävien leirien osalta 140 e. Lasketteluriparin hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monta lähtijää on.

Mannilan leirien rippikoulumaksuun voi anoa alennusta tai vapautusta perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Vapaamuotoinen anomus tulee osoittaa kirkkoherralle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Alennusta/vapautusta voidaan anoa ainoastaan Mannilassa pidettäville leireille ja anoa voivat ainoastaan Euran seurakunnan jäsenet. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Käytkö rippikoulun muualla: Rippikoulun voi suorittaa esim. järjestöjen leireillä. Selvittäkää rippikoulunne järjestäjältä, kerääkö nuori seurakuntaan tutustumiskäyntinsä Euran seurakunnan jakamaan vihkoon vai järjestön omaan. HUOM! Ilmoittauduthan silti muualla käyville osoitetun nettilomakkeen kautta.

Riparistartti: Kutsumme kaikki tulevana vuonna rippikoulun käyvät nuoret ja heidän huoltajansa riparistarttiin Euran kirkkoon 12.10.2018 klo 18. Siellä saat riparimateriaalin ja ryhmäkohtaisen infon. Laitathan päivämäärän jo nyt kalenteriin!

Rippikoulut 2018-2019

Hiihtolomalla:

R1                 Päivärippikoulu

Ennakkopäivät Eurassa ja opiskeluviikko hiihtolomalla 18.2.-.22.2.2019. Konfirmaatio Euran kirkossa 17.3. klo 10. Maksuton.

R2                 Lasketteluripari (yhteistyössä Harjavallan srk:n kanssa)

Ennakkopäivät Eurassa ja opiskeluviikko hiihtolomalla 15.–24.2.2019

Konfirmaatio Euran kirkossa 3.3. klo 10. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon ilmoittautujia on, max. 600 e.

Kesällä:

R3                 Mannila

Ennakkokokoontumiset Eurassa. Leirijakso Mannilan kesäkodilla 3.6.-9.6.2019. Konfirmaatio Eurassa 16.6.2019 klo 10. Ruoka- ja majoitusmaksu 140e.

R4                 Mannila (Kiukainen ja Panelia)

Ennakkokokoontumiset Kiukaisissa. Leirijakso Mannilassa 10.-16.6.2019. Konfirmaatio Kiukaisten kirkossa 30.6.2019 klo 10. Ruoka- ja majoitusmaksu 140e.

R5                 Mannila

Ennakkokokoontumiset Eurassa. Leirijakso Mannilassa 24.6.-30.6.2019. Konfirmaatio Euran kirkossa 7.7.2019 klo 10. Ruoka- ja majoitusmaksu 140e.

R6                 Mannila (Futisripari)

Ennakkokokoontumiset Eurassa. Leirijakso Mannilassa 15.-21.7.2019.  Konfirmaatio HUOM! lauantaina 3.8.2019 Euran kirkossa klo 10. Ruoka- ja majoitusmaksu 140e + mahdollisesti harjoituskuljetuksista aiheutuvat kulut.

Jalkapallopainotteinen vaihtoehto, jossa yhdistyvät lajiharjoittelu ja rippikoulu. Jalkapallon harrastajat etusijalla.

R7                 Viro

Ennakkokokoontumiset Eurassa. Leirijakso Saarenmaalla 1.-8.7.2019. Konfirmaatio 21.7.2019. Euran kirkossa klo 10. Maksu 370e, joka sisältää vakuutuksen. Lisäksi tarvitset passin (!).

R8                 Mannila
Ennakkokokoontumiset Eurassa. Leirijakso Mannilassa 22.-28.7.-2019. Konfirmaatio 4.8. Euran kirkossa klo 10. Ruoka- ja majoitusmaksu 140 e.

alba ja tennarit