varhaisnuoria varkkien toiminnassa

Tytöt ja Pojat 7-14v

Tytöt ja pojat

Seurakunnan 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun toiminnan tarkoituksena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen eri toimintamuotojen avulla.

Haluamme kannustaa tyttöjä ja poikia olemaan omanikäisiänsä – ei tarvitse kasvaa isoksi ennen kuin on sen aika! Toimintamuotoihimme kuuluvat muun muassa kerhotoiminta, leirit, erilaiset retket, sekä perheen yhteiset tapahtumat.

Voit ottaa yhteyttä myös kipeiden ja vaikeiden asioiden koskettaessa perhettänne ja lastanne. Haluamme olla tukemassa kasvatustyötä sekä kouluikäisten lasten kasvamista nuoreksi ja aikuiseksi.

Teitä varten

Reetta Vuorinen

reetta.vuorinen@evl.fi

Kerhot

Kerhojen alkamisesta tiedotetaan tiedotetaan myöhemmin näillä sivuilla sekä koulujen kautta, Alasatakunnassa ja seurakunnan sosiaalisen median tileillä.
tyttö varhaisnuortenkerhossa