varhaisnuoria varkkien toiminnassa

Tytöt ja Pojat 7-14v

Tytöt ja pojat

Seurakunnan 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun toiminnan tarkoituksena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen eri toimintamuotojen avulla.

Haluamme kannustaa tyttöjä ja poikia olemaan omanikäisiänsä – ei tarvitse kasvaa isoksi ennen kuin on sen aika! Toimintamuotoihimme kuuluvat muun muassa kerhotoiminta, leirit, erilaiset retket, sekä perheen yhteiset tapahtumat.

Voit ottaa yhteyttä myös kipeiden ja vaikeiden asioiden koskettaessa perhettänne ja lastanne. Haluamme olla tukemassa kasvatustyötä sekä kouluikäisten lasten kasvamista nuoreksi ja aikuiseksi.

Teitä varten

Elina Mäkilä

elina.makila@evl.fi

Kesän 2019 leirit!

Tarkemmat päivät ilmoitellaan kevään aikana

Poikaleiri 7-9v

Tyttöleiri 7-9 v

Sekaleiri10-13 v

Kysymysten tullessa vastaan ota yhteyttä Elina Mäkilään joko puhelimitse 0447771562 tai sähköpostiin elina.makilaatevl.fi

Kerhot lähtevät taas käyntiin! :)

Kiinnostaisiko yhdessä touhuaminen askarrellen, kokaten, leikkien tai jotenkin muuten?

Kerho on avoinna kaikille.

Ensimmäisellä kerralla, kun lapsi osallistuu kerhoon, toivomme, että huoltaja tulee alkuun mukaan ja täyttää lapsesta ilmoittautumislomakkeen.

Kerhot alkavat viikolla 6, kerhoja ei ole viikolla 8 (hiihtoloma) eikä viikolla 16 (pääsiäisviikko)

Tervetuloa mukaan seurakunnan kerhoihin! Toivottaa Elina Mäkilä ja kerhonohjaajat

Kerhopaikat ja ajat

Eura

Maanantaisin klo 17.45-19.15 Euran seurakuntakeskus, Sorkkistentie 3

Kauttua

Keskiviikkoisin klo 17-18 Kauttuan srk-koti, Mikolanmäentie 7

Hinnerjoki

Keskiviikkoisin klo 17-18 Harjunummen kappeli, Laitilantie 1782

Honkilahti

Torstaisin klo 17-18 Honkilahden seurakuntakoti, Vaaljoentie 10

Panelia

Torstaisin klo 17-18 Panelian pappila, Pappilantie 3

Kerhoihin ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset!
Lisätietoja Elina Mäkilä puh. 044 7771562

tyttö varhaisnuortenkerhossa