varhaisnuoria varkkien toiminnassa

Tytöt ja Pojat 7-14v

Tytöt ja pojat

Seurakunnan 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun toiminnan tarkoituksena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen eri toimintamuotojen avulla.

Haluamme kannustaa tyttöjä ja poikia olemaan omanikäisiänsä – ei tarvitse kasvaa isoksi ennen kuin on sen aika! Toimintamuotoihimme kuuluvat muun muassa kerhotoiminta, leirit, erilaiset retket, sekä perheen yhteiset tapahtumat.

Voit ottaa yhteyttä myös kipeiden ja vaikeiden asioiden koskettaessa perhettänne ja lastanne. Haluamme olla tukemassa kasvatustyötä sekä kouluikäisten lasten kasvamista nuoreksi ja aikuiseksi.

Teitä varten

vs. nuorisotyönohjaaja

Lillimari Lehmijoki

lillimari.lehmijoki@evl.fi

Kerhot alkavat!

Kauttuan seurakuntakoti

Puuhakerho Kauttuan seurakuntakodin yläkerrassa 1-6 luokkalaisille alkaa joulutauon jälkeen jälleen keskiviikkona 13.1.2021 klo 17-18!

Uusia mahtuu muutama mukaan! Ilmoittautumiset ja lisätiedot lillimari.lehmijoki@evl.fi tai p. 044 7771562

Euran seurakuntakeskus

Puuhakerho Euran seurakuntakeskuksen pienessä salissa 1-6 luokkalaisille alkaa jälleen torstaina 14.1.2021 klo 16.30-17.30!

Huom! Aika on muuttunut tunnin myöhemmäksi. Muutama uusi kerholainen mahtuu mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot lillimari.lehmijoki@evl.fi tai p. 044 7771562

tyttö varhaisnuortenkerhossa