jaettavaa
Yv-kudin

Yhteisvastuukeräys Euran seurakunnassa v. 2020

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys tukee vanhemmuutta Suomessa ja kehitysmaissa.

2.2. klo 10 messu Kiukaisten kirkossa ja kirkkokahvitilaisuus Kiukaisten seurakuntakodissa. Kolehti ja vapaaehtoinen kahviraha menevät yhteisvastuun hyväksi.Yhteisvastuukeräyksen aloitus.

To 6.2. klo 11-13 Yhteisvastuu-lounas Kiukaisten seurakuntakodissa. Lounaan hinta on 10€, johon sisältyy hernekeitto, pannari ja kahvi leivonnaisen kera.

To 6.2. klo 11-13 Kiukaisten seurakuntakodissa limppujen myyntiä ( 5 € / kpl ) ja arpajaiset.

Pe 7.2. Lipaskeräys klo 9-17 kauppojen ovilla

Su 8.3. lapsiperheiden YV-tapahtuma klo 14-16 Kauttuan seurakuntakodissa. Ohjelmassa mm. nukketeatteriesitys,askartelua ja laulupaja. Tapahtuman hinta 5 € /perhe

Kevään konsertit on peruutettu Korona-epidemian vuoksi.

Tiesitkö että,

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys käynnistyy 2.2. ja aloittaa keräyksen 70. juhlavuoden. Tänä vuonna Yhteisvastuukeräys nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten vahvasti viestittämän tarpeen turvalliseen aikuiseen, jonka kanssa voi jutella asiasta kuin asiasta.

20% keräysvaroista ohjataan vanhemmuutta tukevaan hankkeeseen, jossa toimijoina ovat valtakunnalliset lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen erikoistuneet Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry. Hankkeella vahvistetaan vanhemmuutta sekä lapsen ja vanhemman välistä suhdetta kynnyksettömällä tuella ja yhteisellä tekemisellä.Erityisenä kohderyhmänä ovat alakouluikäisten lasten perheen.

20% keräyksen tuotosta käytetään monipuoliseen avustustoimintaan paikallisseurakuntien kautta.

60% keräystuotosta käytetään vanhemmuutta tukeviin toimintoihin kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun katastrofiavun kautta.

Hankkeen yhtenä tavoitteena on luoda verkostomallista yhteistyötä vanhemmuuden tukemiseksi eri puolilla Suomea ja kaikenkokoisilla paikkakunnilla seurakunnan, kunnan ja järjestöjen kesken. Mukaan verkostoyhteistyöhön on kutsuttu laajasti nuoriso- ja kasvatustyön sekä lastensuojelun toimijoita.

Voit tehdä lahjoituksen myös seuraavien tilinumeroiden kautta:

• Aktia FI82 4055 0010 4148 41

• Nordea FI16 2089 1800 0067 75

• Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

•  Euran  srk:n viitenumero 301055

Kiitos, että olet mukana hyvässä työssä!