Diakoniatyön juhla Euran seurakunnassa

su 25.9. klo 10.00 – 13.30
kuvassa yksi ruusu

Euran kirkko, Euran seurakuntakeskus

Tule mukaan Euran seurakunnan järjestämään Kirkon diakoniatyön 150-vuotisjuhlaan! Aloitamme klo 10 messulla Euran kirkossa. Sen jälkeen diakoniatyö tarjoaa lohikeittolounaan ja juhlakahvit Euran seurakuntakeskuksessa sekä ohjelmallisen osuuden niiden välissä. Ilmoittautuminen lounaalle viimeistään ma 19.9. puh. 044 7771535 tai tekstiviestillä (Merja Kekäläiselle). Ilmoita tarvittaessa erityisruokavalio ja paikkatarve pyörätuolille. Juhlassa ojennetaan Pro Diaconia -kunniamerkki ja muita huomionosoituksia. Voit pukeutua rennosti, sillä toivomme mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa erityisesti diakoniatyön asiakkaat ja vuosien varrella vapaaehtoisina toimineet! Juhla on kaikille avoin.

Diakoniatyön juhlalounaalle ilmoittautuminen tapahtuu diakoni Merja Kekäläiselle puh. 044 7771535 viimeistään ma 19.9. ja lounastarjoiluun voi osallistua enintään 150 henkillöä, ilmoittautumisjärjestyksessä.