Kertsi-leiri

pe 24.5. kello 18.00 - su 26.5. kello 12.00

Kertsi-leiri Mannilan kesäkoti

Rippikoulun kertausleiri aikuisille.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kertsi-leiri on tarkoitettu työikäisille. Se tarjoaa palan kuuluisaa riparitunnelmaa arjen keskelle.

Ei ole väliä, onko omasta rippileiristäsi 5 vai 35 vuotta, ja minkä verran olet sen jälkeen osallistunut seurakunnan toimintaan. Tällä leirillä kaikki ovat samalla viivalla.

Leirillä pohditaan yhdessä uskon ja elämän suuria kysymyksiä, hiljennytään ja otetaan rennosti. Leirin ohjelma ja sisällöt suunnitellaan yhdessä vetäjien kanssa.

Leiri kestää perjantaista sunnuntaihin. Leirimaksu on 20 euroa, ja se sisältää majoituksen, ruoat ja saunat sekä ohjelman. Leirillä on myös mahdollista käydä kotoa käsin.

Leirin vetäjinä ovat seurakuntapastorit Riikka ja Heikki Hietanen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen (17.5.mennessä) riikka.hietanen@evl.fi tai 044 777 15 13.

Euran seurakuntakeskus

Kertsi-leirin suunnitteluilta

Tervetuloa tutustumaan ja suunnittelemaan työikäisten Kertsi-leiriä