varhaisnuoria varkkien toiminnassa

Tytöt ja Pojat 7-14v

Tytöt ja pojat

Seurakunnan 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun toiminnan tarkoituksena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen eri toimintamuotojen avulla.

Haluamme kannustaa tyttöjä ja poikia olemaan omanikäisiänsä – ei tarvitse kasvaa isoksi ennen kuin on sen aika! Toimintamuotoihimme kuuluvat muun muassa kerhotoiminta, leirit, erilaiset retket, sekä perheen yhteiset tapahtumat.

Voit ottaa yhteyttä myös kipeiden ja vaikeiden asioiden koskettaessa perhettänne ja lastanne. Haluamme olla tukemassa kasvatustyötä sekä kouluikäisten lasten kasvamista nuoreksi ja aikuiseksi.

Teitä varten

Reetta Vuorinen

reetta.vuorinen@evl.fi

Kerhot alkavat!

Tällä sivulla kerromme uusista kerhoista sitä mukaa kun niihin löytyy vetäjiä

Kauttuan seurakuntakoti

Puuhakerho Kauttuan seurakuntakodin yläkerrassa 7-12v  alkaa maanantaina 6.9.2021 klo 16.30-17.30!

Kaikki tytöt ja pojat yhteiseen hauskanpitoon kerhonohjaajien Julian ja Susanin johdolla!

Lisätietoja tarvittaessa reetta.vuorinen@evl.fi tai p. 044 7771562

Panelian pappila

Puuhakerho Panelian pappilan olohuoneessa 9-12v alkaa jälleen torstaina 9.9.2021 klo 18.30-19.30!

Kaikki mukaan yhteiseen hauskanpitoon kerhonohjaajien Susannan ja Kamillan johdolla!

Lisätietoja tarvittaessa reetta.vuorinen@evl.fi tai p. 044 7771562

tyttö varhaisnuortenkerhossa