hiirenkorvalla

Aikuisille

Kymppiluokka -toiminta

Euran ja Kiukaisten kirkkopiirit aloittivat järjestämään syksyllä 2017 eri ikäisille aikuisille suunniteltuja luentoja, jotka ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Ennen luennon alkua on mahdollista tulla kahville klo 9.30 alkaen. Aamukahvin maksu on vapaaehtoinen, oman seurakunnan diakoniatyölle.

Luento alkaa seurakunnan edustajan pitämällä hartaushetkellä kello 10, minkä jälkeen vieraileva luennoitsija alustaa päivän aiheesta. Sen jälkeen on mahdollisuus keskustella. Kello 12.00 on tarjolla maittava keittolounas.

Lounaalle on mahdollista osallistua, vaikka ei tulisi luennolle - ja luennolle voi tulla, vaikka ei jäisi syömään. Lounaan hinta on 5 euroa.

Kymppiluokka kokoontuu kerran kuukaudessa, vuorotellen Kiukaisten seurakuntakodilla ja Euran seurakuntakeskuksessa.

Päivämäärät, paikat, luennoitsija ja aihe sekä tilaisuuden vastuuhenkilö:

Vuosi 2018

23.1.2018 Eura, "Sotakorvausten kaikuja Suomen talouteen", pääjohtaja Tauno Matomäki,    vastuuhenkilö Seppo Juhola

20.2.2018 Kiukainen, "Historian ja muistin rajalla",  professori Anna Sivula, vastuuhenkilö Voitto Reunanen

20.3.2018 Eura, "Lotat Suomen itsenäisyyden turvaajina",  rov. Rauno Heikola, vastuuhenkilö Seppo Juhola

17.4.2018 Kiukainen,  "Sota-ajan lapsia", kanslianeuvos Kosti Rasinperä, vastuuhenkilö Seppo Juhola

15.5.2018 Kymppiluokan kevätretki Poriin, kohteena Porin diakonialaitos ja Porin Ortodoksinen kirkko. Lähtö Euran srk-keskuksen pihasta klo 9 ja Kiukaisten srk-kodin pihasta klo 9.15. Hinta 25€, sisältää myös ruokailun ja kahvin. Ilmoittautuminen  ja tiedustelut puh. 044 7771535/ Merja Kekäläinen viimeistään 4.5.

Miesten ja Naisten Raamattupiirit

Tietoa aikuisten Raamattupiireistä löydät täältä.