jaettavaa
Yv-kudin

Vuoden 2018 yhteisvastuukeräys torjuu nälkää ja köyhyyttä.

Suomessa keräyksellä tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä.

Keräysvaroista 20% ohjataan diakoniarahastoon, josta myönnetään avustuksia seurakuntien diakoniatyön kautta esim. välttämättömiin hankintoihin sairauden, pitkittyneen työttömyyden tai yllättävän elämäntilanteen vuoksi kohtuuttomiin vaikeuksiin joutuneille.

Toinen 20% palautuu oman seurakunnan diakoniatyön käyttöön tuomaan välitöntä helpotusta vähävaraisten ihmisten arkeen esimerkiksi ruoka-avun kautta.

Ulkomaille keräysvaroista ohjataan 60% Kirkon Ulkomaanavun kautta, joka auttaa katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä; turvataan muun muassa riittävän ravinnon, välttämättömien perustarvikkeiden ja puhtaan veden saanti sekä mahdollisuus terveydenhuoltoon ja majoitukseen. Lapsille ja nuorille pyritään järjestämään mahdollisimman pian paluu kouluun. Aikuisille järjestetään esim maanviljelytaitoja parantavaa koulutusta perheen toimeentulon tukemiseksi.

Yhteisvastuu-keräys ja tapahtumat keväällä 2018!

Vuoden 2018 yhteisvastuukeräys torjuu nälkää ja köyhyyttä Suomessa ja ulkomailla

Yhteisvastuukeräys seurakunnassamme:

Su 4.2. Yhteisvastuukeräyksen aloitus Kauttuan seurakuntakodin 50-vuotis juhlan yhteydessä klo14

Ti 6.2. Yhteisvastuu-lounas Euran srk-keskuksessa klo11-13 ja YV-arpajaiset

Pe 9.2. Lipaskeräys kauppojen ovilla

Ti 6.3. Yhteisvastu-konsertti Euran kirkossa klo 18 Euran seurakunnan työntekijöiden toteuttamana. Ohjelma 10€ .

Ti 17.4. Yhteisvastuu-limppu myyjäiset Euran ja Kiukaisten srk-talojen aulassa alkaen klo 12.

To 19.4. ”Minua nyt Paimeneni kantaa”- kahvikonsertti yhteisvastuukeräyksen hyväksi Kiukaisten srk-kodilla klo 18. Esiintyjinä srk:n lastenkuoro ja lauluryhmä.