Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, parisuhdepulmat, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät ja muut seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös palveleva puhelin ja palveleva netti auttavat sinua.

Seurakunnan palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien käytettävissä ajanvarauksella.

Apua elämän kriisitilanteisiin tarjoavat myös kirkon perheasiainneuvottelukeskus Raumalla, Kriisikeskus Ankkurpaikk' (vastaanotot Raumalla ja Eurassa) sekä Euran kunnan terveyskeskuksen psykiatrinen sairaanhoitaja.

Diakoniatoimisto

Diakoniatyön vastaanotto torstaisin kello 9-11 on avoinna ilman ajanvarausta
Euran seurakuntakeskuksessa, Sorkkistentie 3, käynti lasiovesta kadun puolelta.
Voit tulla käymään kaivatessasi keskusteluapua elämäntilanteessasi.
Tapaamisen voi myös sopia johonkin muuhun aikaan ja paikkaan soittamalla suoraan diakoniatyöntekijälle.

Ota yhteyttä:

Diakoni Merja Kekäläinen

sähköposti: merja.kekalainen@evl.fi

Diakonissa Marita Pihlajamäki

sähköposti: marita.pihlajamaki@evl.fi

Diakonissa Mari Vuorinen

sähköposti: mari.vuorinen@evl.fi

EU-elintarvikkeita vähävaraisille

Diakoniatyön vastaanotolla torstaisin kello 9-11 annetaan EU-elintarvikkeita Eurassa asuville vähävaraisille. Osoite on Sorkkistentie 3, kadun puolelta lasiovesta sisälle.

Tarjolla on vehnäjauhoja, mysliä, maitojauhetta, makaronia, hapankorppua, hernekeittoa, sika-nautasäilykettä ja juustopastakastiketta. Kassi pakataan taloutesi koon, toiveidesi ja käyttötottumustesi mukaan, joten kaikkia tuotteita ei ole pakko ottaa.

EU-tuotteita jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.

Eu-ruoka